Ön Lisans bitirdim.Staj Yapabilir miyim ?

Mezuniyetin üzerinden bir yıl veya daha fazla süre geçmiş ise en az 2 yıllık turizm alanında iş deneyimine sahip olmak gerekmektedir. Katılacak adayların, çalışacakları pozisyona göre en az Upper-Intermediate seviyede İngilizce konuşabilmeleri gerekmektedir.

BİLGİ TALEP FORMU



X
BİLGİ TALEP FORMU