Work and Travel programında çalışmak zorunda mıyım?

Work and Travel programında, öğrencinin kendisine verilen vize bitiş tarihine kadar ülkede kalabilmesi için mutlaka çalışma zorunluluğu vardır. Fakat öğrenci yine de hakları doğrultusunda, çalışmak istemediği bir yerde kalmaya zorlanamaz. İşinden ayrılan öğrenci 1 aylık travel süresini kullanıp geri ülkesine dönmek zorundadır. Bu kuralı dikkate almayan, işten çıkan ve ülkede kendisine verilen 30 günlük travel süresinden daha fazla zaman kalan öğrenci kural ihlali yapmış olarak sisteme geçer. Bu şartlarda, öğrenci yeniden vize başvurusu yaptığında, kötü bir sicile sahip olmuş olacak, vize alma şansını çok düşürecektir.

btnimage

[]
1 Step 1
Sizi Bilgilendirelim
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder